Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Southern Comfort Vmax Rally, England

juli 11 - juli 14

Dit jaar vieren we de 20e verjaardag van de Southern Comfort Rally als onze gebruikelijke locatie, Lodsworth Village Hall.
Het feest begint op donderdag 11 juli voor de vroege vogels en zoals gewoonlijk is de toegang voor deze avond gratis, samen met een gratis diner. VRIJDAG en ZATERDAG hebben we live bands, een ride out, een liefdadigheidsveiling en natuurlijk veel bier beschikbaar.

Dit jaar bieden we glamping pods aan die gereserveerd kunnen worden door contact op te nemen met de organisatoren. Normaal kamperen is zoals gewoonlijk mogelijk. Er zijn douches en toiletten op het terrein, evenals eten voor ontbijt, lunch en diner – u hoeft niet van tevoren te reserveren voor eten. Er is ruimte voor campers/campers, maar beperkte beschikbaarheid voor elektrische aansluitingen, deze worden verstrekt op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Toegangsprijs is £ 15 per persoon per nacht, of £ 10 per persoon per dag. Tickets hoeven niet vooraf gereserveerd te worden en kunnen bij aankomst aan de poort worden gekocht.
Neem contact op met de organisatoren als je nog vragen hebt. We hopen jullie er allemaal te zien om ons te helpen het grootste SCR-feest tot nu toe🥳 te vieren en te geven

Gegevens

Begin:
juli 11
Einde:
juli 14
Site:
https://www.facebook.com/SouthernComfortVMAXRally

Organisator

Amelia Hayes
Telefoon
+44 7990 075696
Bekijk de site van Organisator

Locatie

UK
Lodsworth Village Hall
Petworth, Verenigd Koninkrijk
+ Google Maps
© Powered by Wordpress