Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nordic Vmax meet (Noorwegen)

juli 25 - juli 28

Nordic Vmax Meet 2024.
Dit jaar georganiseerd door de Noorse Vmax Club in het prachtige zuiden van Noorwegen.
Alle Vmaxers en andere MC entusiasten zijn van harte welkom!
Vmax, Mc’s, bier, eten, dj, ride outs, evenementen🥳
Welkom bij een fantastisch weekend!

 

De Nordic Vmax Meet is het resultaat van een samenwerking tussen de vier Scandinavische landen. Een gemeenschappelijk doel om een Nordic Vmax Meet op te zetten. Het idee werd voor het eerst geboren in 2004 tijdens de Arctic Vmax Meeting, en sindsdien hebben Finland, Zweden, Noorwegen en Denemarken hun krachten gebundeld bij de planning van en deelname aan een jaarlijkse grote Europese Vmax-happening hier in het prachtige noorden.

De Nordic Vmax Meet wordt elk jaar georganiseerd op zorgvuldig geselecteerde locaties in een van de Scandinavische landen. Veel van onze bezoekers rijden een lange weg naar onze bijeenkomsten en we zullen ons uiterste best doen om elk evenement speciaal, leuk en zeker de moeite waard te maken. Er zullen niet alleen activiteiten zijn voor Vmaxers, maar ook voor hun families en kinderen, Vmax-evenementen, shows, muziek, wedstrijden, prijzen, rondleidingen en lokale specialiteiten. De locaties kunnen van jaar tot jaar veranderen, maar er is altijd een keuze tussen hotel/motel/hutten en kamperen voor caravans en tenten.

Onze website – www.nordicvmaxmeet.com – is de toegangspoort tot een netwerk van Scandinavische Vmaxers. Hier vindt u alles wat u moet weten over onze geplande bijeenkomsten en foto’s van eerdere evenementen. We heten Vmaxers over de hele wereld van harte welkom en nodigen u uit om onze gast te zijn voor een Scandinavische Vmax-ervaring!

Gegevens

Begin:
juli 25
Einde:
juli 28
Site:
https://www.facebook.com/events/1100731614435691

Organisator

Norwegian Vmax Club
Bekijk de site van Organisator
© Powered by Wordpress