Functie: Voorzitter
Naam: Wil Daris
Nickname: Willy Wheely.
Motor: V-MAX is een VMX1200 1700 cc. Bouwjaar 1985 ( getuned door Roelofs Racetechniek Valkenswaard), 2009 BMW 1200 R Sport en als ik met mijn vrouw ga rijden een Harley davidson electric glide 2013
Clublid sinds: Het aller begin, de oprichtingsvergadering in Houten.

Even voorstellen:
Ja, waar begin je?? Rij motor vanaf mijn 12ste ( cross) vanaf mijn 16ste  (Honda CB350 four) vanaf mijn 18ste met rijbewijs elke paar maanden een andere bike en vanaf mijn 20ste beroepmatig ( politie motoren offroad en op de weg) en prive alles wat naar benzine stinkt !! Tot een jaar geleden NK enduro en nu nog steeds V-max, met mijn vrouw de Honda Pan 1300 en daarnaast een breed assortiment aan brommers, motoren en classic enduromotoren.
Politiewerk gestopt sinds mijn 50ste en nu general-manager van hotel de Postelhoef in Luyksgestel, waarvan wij eigenaar zijn.
Sinds 1988 handelaar in tweedehands motoren uit de USA en rond 1992 overgestapt naar uitsluitend V-max motoren en onderdelen hiervan. ( de V-maxhobbyist). Sinds 2020 gestopt hiermee en alles verkocht aan een ander clublid met de juiste instelling hiervoor.
Enkele malen hiervoor in het bestuur gezeten van de V-Maxclub Holland en nu wederom, in de rol van voorzitter.

Functie: Penningmeester
Naam: Annelies Krancher
Nickname: Lizzy
Motor: Duo-passagier

Even voorstellen:
Bouwjaar 1957. Geen motor, maar ik mag achterop bij Mario Krancher mijn partner. Hij is in het bezit van 2 V-maxxen. Omdat er binnen de club veel mensen zijn met verstand van Vmaxtechniek en minder met verstand van penningmeesterschap, heb ik mij met succes verkiesbaar gesteld. Vanaf 2011 bestier ik het penningmeesterschap, nu ben ik met het derde termijn bezig en nog steeds met veel plezier.


Functie: Secretaris, Beheerder SocialMedia, ondersteuning webmaster
Naam: Niko Blokker
Nickname: VmaxNiko
Motor: Vmax 1200, ‘85

Even voorstellen:
Mijn bouwjaar is 1982, woon in Bergen op Zoom met vrouw en een zoon en twee dochters onder toezicht van een American Bully XL.

Als klein knulletje onder de indruk geraakt van een BLACKMAX van een dorpsgenoot, toen al zeker wetend dat zo’n motor er ooit zou komen.
In 2014 per toeval tegen een verwaarloosde schuurvondst aangelopen, na een kleine opknapbeurt heerlijk mee gereden naar o.a. Oberbronn. In 2016 begaf mijn blok het, middels een donor Vmax begonnen aan mijn 1e restauratie en verbouwing van mijn Vmax. Zelf mijn frame en losse onderdelen gezandstraald en voorzien van poedercoat bij Easyblast. Na bijna 1,5 jaar intensief werk was ik weer tevreden op weg met mijn Vmax met o.a. een exclusieve Formula mono-swing, ISR rem-koppel set en een USD, inmiddels ook Front-controles erop zodat mijn benen meer rust krijgen.
Sinds 2019 toegetreden tot het bestuur als Algemeen bestuurslid, hierbij de functie van beheerder SocialMedia op mij genomen. In 2022 de functie van secretaris overgenomen van Theo Evers. In 2024 de functie van Web-master erbij genomen.


Functie: Algemeen bestuurslid
Naam: Nenad Stojanovic
Nickname: Stojo
Motor: Een heeele snelle

Even voorstellen:

Bouwjaar ’75, krachtig en Dorstig…. Oh nee, dat is mijn Vmax uit ’96.
Hobby’s: Vmax & toeren. Eigenlijk wel een liefde voor alle motoren maar de Vmax heeft toch de voorkeur??

Naast de liefde voor motoren sta ik ook graag in keuken.
Heb 2 kinderen, zoon en dochter. Allebei ook gek gekregen voor motoren. En wie weet gaan ze ook ooit een Vmax rijden.
In ieder geval is het nu al zover dat als ik op de motor stap mijn vrouw met de kinders moet uitvechten wie er mee achterop gaat. ?lol.

Groet,
Nenad


Functie: Algemeen bestuurslid
Naam: Bert Mohr
Nickname: Redmax
Motor: Vmax Rood 1991

Even voorstellen:

Ik ben van mei 1964, kom uit het mooie zuiden en woon in Landgraaf.  Sinds mijn jeugd altijd gek geweest op motoren. Bij verschijnen van de VMax in ’85 was ik verliefd op dat model, maar jammer genoeg door omstandigheden niet in de gelegenheid er een aan te schaffen. Maar oude liefde roest niet zegt men. Jaren later op 22 sept 2018 met mijn vriendin Mirjam in Weert naar een Vmax gaan kijken, die ik op vakantie een week eerder op Speurders had gevonden. En jahoor dat was hem, precies zo als ik hem wilde: Rood, bijna origineel zonder al te veel poespas. Gelijk aanbetaalt en een week later hem opgehaald. Eindelijk was een grote droom uitgekomen.

Op 14 dec 2019 ben ik lid geworden van de club en 6 juni 2021 Algemeen bestuurslid geworden.


Functie: Algemeen bestuurslid
Naam: Rudie Straatsma
Nickname: Ruud
Motor: Vmax grijs/zwart Gen2

Voorstel tekst volgt spoedig..


Functie: Algemeen bestuurslid
Naam: Ronald van der Wal
Nickname: Ronaldus
Motor: Vmax 1200, ‘92

Even Voorstellen:
Ik ben van 1981, getrouwd, vader van twee jongens en woonachtig in Mijdrecht. Mijn hobby’s (buiten de Vmax) zijn het volgen van de formule 1, low en slow bbq’en en het editen van video’s. Het editen van video’s komt dan ook mooi samen met het rijden van de Vmax. Ik heb al enkele video verslagen gemaakt van diverse clubritten en welke via de Vmaxclubholland Youtube zijn te vinden.

Ik ben vrij laat begonnen met het motorrijden maar in 2019 heb ik mijn rijbewijs behaald. Na het berijden van verschillende soorten motoren kwam ik er toch achter dat ik een motor met karakter en een geschiedenis wou. En dat is gelukt. Gevolg is dat ik sinds 2020 eigenaar ben van een 1992 Vmax uit Amerika.

Ik ben sinds het najaar van 2021 lid van de club en ben afgelopen algemene ledenvergadering (2024) toegetreden tot het clubbestuur als algemeen lid.


Functie: Webmaster
Naam: Remco Hobo
Nickname: Rempage
Motor: Vmax 1200, `85

Even voorstellen:
Bouwjaar ’79. Na jaren op een R1 uit 2000 gereden te hebben ben ik in 2009 overgestapt naar de Vmax. Mijn max had 10 jaar buiten in de regen gestaan en was dus wel ‘een beetje’ toe aan een opknapbeurt. Door de jaren heen heb ik hem opgeknapt en zoals de meeste op het forum wel weten, blijf ik vrolijk doorsleutelen. Sinds 2019 heb ik het stokje van webmaster overgenomen van Kees Zuidweg.