VMCH bewijst laatste eer aan Mario Hodzelmans

Beste Vmax Club Holland leden,

De vrijdagmiddag voor ons clubweekend werd bekend dat ons clublid Mario Hodzelmans is overleden.
Mario is 59 jaar geworden en laat een vrouw (Annie) zoon (Mario Jr.) schoondochter (Ariana) en zijn hondjes Beau & Xena na.

Mario was meer dan 23 jaar clublid (clubnummer 426) en bezocht frequent de clubritten en clubactiviteiten. Altijd goedgemutst en belangstellend naar de andere leden.
Mario had onlangs een Vmax Gen2 aangeschaft bij Hennie en flink laten verbouwen. Hij was daar dan ook heel erg trots op en ondanks zijn ziekte probeerde hij zo veel mogelijk erbij te zijn. Hij had zich opgegeven voor het leden-weekend maar belde kort ervoor af vanwege zijn gesteldheid. Dat het zo ernstig was en hij zo ernstig leed onder deze ziekte hadden wij niet in de gaten.
Zijn Vmax Gen1 had hij aan zijn zoon Mario Jr. gegeven en deze was druk bezig met het halen van het benodigde rijbewijs. Deze mocht nooit weg!!! Riep hij bij elk treffen. 

Rust in vrede Mario, we zullen je missen als clublid, vriend en mens.

Programma
Wij vertrekken om 10.00 uur vanaf de Mc Donald’s Nederweert aan de A2
We zijn om 10.45 uur bij de kerk Kerkplein 37 in Voerendaal (bij Heerlen).
Vanaf daar vertrekken alle motoren naar het uitvaartcentrum waar één motorrijder voorop rijd (vriend van Mario) met daarachter de rouwauto. Daarachter een motorrijder op de motor van Mario (V-max gen 2) met achterop zoon Mario jr. Daarachter twee V-max motoren (Rudolf en Guus) waar Annie en Ariana achterop zullen gaan.
Daarachter rijden alle motoren naar de kerk alwaar Mario een laatste afscheid krijgt. Na de kerkdienst wordt Mario op dezelfde manier begeleid naar de begraafplaats.

Dus heb je tijd of kun je tijd vrij maken en wil je Mario een laatste groet brengen en de familie een hart onder de riem steken, meld je aan!

Laat zien waar een relatief klein clubje groot in kan zijn!!

Het bestuur van V-maxclub Holland

288