Hier verschijnt dan de eerste nieuwsbrief van onze club, die we regelmatig willen gaan versturen. Hoe vaak? Dat weten we nu nog niet maar in ieder geval niet zo vaak, dat het irritant wordt.!!
Van de meeste leden hebben we een e-mailadres en vaak staan er activiteiten of nieuwswaardigheden voor de deur en is het clubblad net uit of voorlopig nog niet in zicht.

Natuurlijk is het niet zo, dat we daarmee in de toekomst ons prachtige clubblad willen vervangen!! Nee, daarin verwachten wij dat jullie vooral veel kopij aanleveren. In het Max-magazine staan natuurlijk de belangrijke dingen die we als club doen, jullie prachtige reizen en club-rit verslagen van de leden, onze adverteerders en alle informatie over onze club. 

Mocht het zo zijn dat je iets op korte termijn wilt delen met alle leden, dan kan je vanaf nu een mail sturen naar de secretaris met het verzoek om jou informatie te delen in een nieuwsbrief. Alle laatste speerpunten verzamelen we dan in een nieuwsbrief en sturen deze rond.

Hierbij o.a. te denken aan het organiseren van een rit dan wel afspreken met andere leden uit je eigen regio om samen naar een club-rit, internationaal treffen of beurs te rijden.

Ook hebben wij als bestuur af en toe zaken die het clubblad niet kunnen afwachten en zo maken we dan bijvoorbeeld een keer of 4, 5 of 10 een nieuwsbrief voor.


De eerste editie van het Max-Magazine wordt ondertussen gedrukt, maar zal helaas niet voor onze eerste clubrit op de deurmat liggen.
Daarom sturen we hierbij een oproep om massaal de Memorial-rit bij te komen wonen op zondag 27 maart 2022 in Budel, georganiseerd door Guuske en Rudolf. Omdat de post tegenwoordig niet zo betrouwbaar meer is als vroeger (binnen 2 dagen alles geleverd) hierbij dus de eerste.  

Wat nog meer in deze nieuwsbrief? Lees snel verder en in ieder geval zien we elkaar op zondag 27 maart aanstaande, want als clublid wil je toch waar voor je lidmaatschap en voor een deel heb je daar zelf de hand in.
                       De club dat is niet het bestuur, de club zijn wij allemaal samen!!


Memorial-rit 2022, 27 Maart

Beste V max vrienden en vriendinnen,
Zondag 27 maart 2022 gaat het weer LOS. Het eerste Vmax treffen gaat weer van start of te wel “De Memorial rit 2022”.
Dit jaar verzorgen Rudolf van Dijk en ik, Guuske van Cranenbroek deze rit.

We verzamelen vanaf 10.30 uur om gezellig wat bij te babbelen en de vele mooie motoren weer te aanschouwen, onder het genot van een lekker Brabants /
Limburgs bakkie koffie of thee met en lekker stuk gebak.

Rond 12.00 uur willen we aanvangen met de rit, deze rit gaan we maken door het mooie Brabantse & Limburgse landschap van ca 60 km.
Na de rit kunnen we gebruik maken van soep en diverse broodjes naar keuze, dit ook op onderstaand adres.

Ons beginpunt en tevens eindpunt:
“De Cranehoeve”
Sint Cornelisplein 2
6028 RN Gastel


Wij hopen dat de weergoden die dag goed gezind zullen zijn, zodat er vele Vmaxxen hier gehoor aan willen geven.

KOM OP MET Z’N ALLEN EN DOEN.
Groetjes en tot dan.
Guuske & Rudolf

Nog vragen, bel gerust Guuske : 06-23170885
*Geef je op bij Clubartikkelen@vmaxclubholland.nl


Ledenweekend 2022
Reserveer alvast een plekje in je agenda voor 2 & 3 Juli 2022.
Meer hierover lees je in de eerste editie van ons clubblad….

48