Vrijdagmiddag start de uitvaartdienst van Cees Cornwall om 16.00 uur bij Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad:
Wibautstraat 282
1505 HR, Zaandam

Vmax Club Holland roept al zijn leden, maar ook andere VMAX rijders en andere geïnteresseerde rijders op om een laatste luide ere groet te brengen aan Cees. De ere groet zal plaatsvinden voordat Cees om 15.30 uur het terrein van het uitvaartcentrum word opgereden.
Voorzitter Wil Daris en secretaris Niko Blokker zullen het brengen van de ere groet voor de familie coördineren.

Wij verzamelen om 15.00 uur op de parkeerplaats schuin tegenover het uitvaartcentrum (zie kaart).
Voorzitter Wil Daris en secretaris Niko Blokker zullen de deelnemende motorrijders verzoeken om op de aangegeven positie plaats te nemen om een nette rij te vormen met de minimale overlast voor het overige verkeer.

Wegens een beperkt aantal bezoekers (max.70) tijdens de uitvaart ceremonie zal niet iedereen naar binnen kunnen om de dienst bij te wonen.
Na afloop van de ceremonie is het wel voor iedereen mogelijk om de familie te condoleren en om het condoleanceregister te tekenen, uiteraard met inachtnemen van de 1,5m maatregelen en het gebruik van een mondkapje.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Niko Blokker op 0652633354 of secretaris@vmaxclubholland.nl

550