Hallo allemaal,

Hierbij willen wij jullie uitnodigen op zondag 27 juni a.s. deze dag organiseren Rudolf en Guuske een prachtige rit in de omgeving van Leende , Budel- Dorplein. Rond de klok van 10.30 uur verwachten wij jullie op het volgende adres: Gebr van Dijk Waterstraat 1 5595 XT Leende. Hier zal dan de koffie en thee klaar staan met een stukje heerlijke Brabantse / Limburgse vlaai ! Ca 11.30 uur willen we aanvangen met de rit door het mooie Brabantse landschap. De rit beëindigen wij om ca 13.00 bij Café zaal de Wielerbaan, Maarheezerweg 9 te Budel. Hier kunnen we op eigen kosten gebruik maken van de kleine lunchkaart, en nog even lekker bijkletsen over de mooie rit. Wij hopen dan ook dat de weergoden goedgezind zijn en dat we op een goede opkomst mogen rekenen.

Dit betreft een VMCH clubrit en is daardoor uitsluitend bedoeld voor leden van Vmax Club Holland. Wel graag vooraf aanmelden bij Nenad via clubartikelen@vmaxclubholland.nl Dit vanwege het in acht nemen van de coronamaatregels op beide locaties en bestellingen van de vlaai! Tot dan. Rudolf en Guuske. V.max virgin

44